Milan Bride har egen skrædder. Det betyder for dig som kunde, at du ikke skal flere steder, efter køb af kjole, for at få rettet kjolen til. Vi klarer tilretningen sammen med dig og vores skrædder, her i butikken. 

Som brud betyder det meget, ikke efterfølgende at skulle stresse rundt og lede efter en skrædder, og du slipper for ubehagelige overraskelser, ønsker, der måske ikke kan lade sig gøre eller følelsen af, at aflevere din kjole, uden at vide hvad det koster. 

 

 

 

 

Hos Milan Bride passer kjolen dig, når den forlader butikken.

Vi fortæller dig med det samme, om dine ønsker til ændringer kan lade sig gøre. Vi sælger ikke en kjole, uden at være sikker på, at du får det, du ønsker dig. 

 

 

Der er en lang række fordele, ved at have egen skrædder tilknyttet. Det vil for det første spare vores kunder, for en masse unødvendig stress og besvær, men vores skrædder er også utrolig dygtig, og kender kjolerne ned i mindste detaljer. 

 

Vores skrædder har mange års erfaring, og sikrer dig den bedst mulige tilretning af kjolen, som ofte er nødvendig. Alle kollektionskjoler er syet i standartmål, men ikke to kroppe er ens. 
Det kan derfor være, at kjolen passer dig over hofterne, men vil skulle tilpasses ved brystet. Vores skrædder sørger altid for, at din kjole sidder perfekt til den store dag.