Vi får løbende kjoler fra vores 2023 kollektionerne, både indenfor brudekjoler, konfirmationskjoler og gallakjoler.

 

De smukkeste kjoler er nu hængt frem i butikken, klar til at blive vist frem til vores søde kunder.

 

Vil du se alle de nye kjoler, så anbefaler vi at man booker tid til kjoleprøvning. På den måde, er du sikker på, at få set og prøvet de kjoler, du gerne vil. Konfirmationskjoler skal der ikke bookes tid til, der møder i blot op i butikkens åbningstid. 

 

Kollektionerne byder på alt indenfor boheme stil, masser af blonder, elegance og romantik. Alt fra enkel satin, til perler, sten og broderier, alt i alt, smukke eventyrlige kjoler.

 

Vi kan kun sige én ting - Vi er vilde med 2023 kollektionerne.
Både brudekjoler,  konfirmationskjoler og gallakjoler, har noget helt unikt at byde på og vi glæder os til at vise dem frem. Mere end 200 nye kjoler er allerede hængt frem og flere er på vej til butikken. 

 

 

 

 

Skal du konfirmeres i 2023?

Lige nu søger vi konfirmander, rundt om i hele landet. Vores 2023 kollektion er netop landet i butikken, og vi søger derfor ambassadører - Måske er det dig?

 

Som ambassadør for Milan får du 50% rabat på din konfirmationskjole. 

 

-Dine veninder for 10% rabat - Hvis det er dig, der har sendt dine veninder til os. 

 

Dine opgaver vil være at dele flyers ud på din skole, fortælle om vores nye kollektioner, og ikke mindst, dele billeder af vores kollektioner på Facebook og Instagram. 

 

Der er meget få krav, men stor gevinst ved at være ambassadør for Milan. 

 

Hvis det lyder som noget for dig, så send os en mail på info@milanbrides.com med navn, et vellignende billede af dig selv, en lille tekst og link til dine profiler på de sociale medier. 

Det er kun muligt, at have én ambassadør pr. skole, så tøv ikke med at sende din ansøgning afsted.

 

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

 

 

Hos Milan Bride tager vi altid imod uopfordret ansøgninger. 

 


 

Vores branche er meget sæsonpræget, og vi kan derfor godt pludseligt stå og mangle hænder i butikken. Det første vi gør i sådan en situation, er selvfølgelig at gå vores uopfordret ansøgninger igennem, for at se om der er et muligt match. 

 

Vi er en butik i rivende udvikling og har altid travlt, så send os gerne et par ord om dig selv, hvis du kunne tænke dig at arbejde hos Milan Bride. 

 

Vi gemmer din ansøgning i 6 måneder