Vi har modtaget 2021 kollektionerne, både indenfor brudekjoler, konfirmationskjoler og gallakjoler. De smukkeste kjoler er nu hængt frem i butikken, klar til at blive vist frem til vores søde kunder. Vil du se alle de nye kjoler, så anbefaler vi at man booker tid til kjoleprøvning. På den måde, er du sikker på, at få set og prøvet de kjoler, du gerne vil. 

Kollektionerne byder på alt indenfor boheme stil, masser af blonder, elegance og romantik. Alt fra enkel satin, til perler, sten og broderier, alt i alt, smukke eventyrlige kjoler.

 

Vi kan kun sige én ting - Vi er vilde med 2021 kollektionerne. Både brudekjoler,  konfirmationskjoler og gallakjoler, har noget helt unikt at byde på og vi glæder os til at vise dem frem. Mere end 200 nye kjoler er allerede hængt frem og flere er på vej til butikken. 

 

Skal du konfirmeres i 2021?

Lige nu søger vi konfirmander, rundt om i hele landet. Vores 2021 kollektion er netop landet i butikken, og vi søger derfor ambassadører - Måske er det dig?

Som ambassadør for Milan får du 50% rabat på din konfirmationskjole. 

-Dine veninder for 10% rabat - Hvis det er dig, der har sendt dine veninder til os. 

Dine opgaver vil være at dele flyers ud på din skole, fortælle om vores nye kollektioner, og ikke mindst, dele billeder af vores kollektioner på Facebook og Instagram. 

Der er meget få krav, men stor gevinst ved at være ambassadør for Milan. 

Hvis det lyder som noget for dig, så send os en mail på info@milanbrides.com med navn, et vellignende billede af dig selv, en lille tekst og link til dine profiler på de sociale medier. 

Det er kun muligt, at have én ambassadør pr. skole, så tøv ikke med at sende din ansøgning afsted. Vi glæder os til at høre fra dig.

 

 

UDSALG

Lige nu er der udsalg i butikken på kjoler, fra tidligere kollektioner. 
Der er både brudekjoler, konfirmationskjoler og gallakjoler til nedsat pris. Enkelte udsalgskjoler er at finde på webshoppen, men langt det største udvalg finder du i butikken. 

Nogle kjoler er nedsat med helt op til 70%.