Vi har modtaget 2022 kollektionerne, både indenfor brudekjoler, konfirmationskjoler og gallakjoler. De smukkeste kjoler er nu hængt frem i butikken, klar til at blive vist frem til vores søde kunder. Vil du se alle de nye kjoler, så anbefaler vi at man booker tid til kjoleprøvning. På den måde, er du sikker på, at få set og prøvet de kjoler, du gerne vil. 

Kollektionerne byder på alt indenfor boheme stil, masser af blonder, elegance og romantik. Alt fra enkel satin, til perler, sten og broderier, alt i alt, smukke eventyrlige kjoler.

 

Vi kan kun sige én ting - Vi er vilde med 2022 kollektionerne. Både brudekjoler,  konfirmationskjoler og gallakjoler, har noget helt unikt at byde på og vi glæder os til at vise dem frem. Mere end 200 nye kjoler er allerede hængt frem og flere er på vej til butikken. 

 

Skal du konfirmeres i 2022?

Lige nu søger vi konfirmander, rundt om i hele landet. Vores 2022 kollektion er netop landet i butikken, og vi søger derfor ambassadører - Måske er det dig?

Som ambassadør for Milan får du 50% rabat på din konfirmationskjole. 

-Dine veninder for 10% rabat - Hvis det er dig, der har sendt dine veninder til os. 

Dine opgaver vil være at dele flyers ud på din skole, fortælle om vores nye kollektioner, og ikke mindst, dele billeder af vores kollektioner på Facebook og Instagram. 

Der er meget få krav, men stor gevinst ved at være ambassadør for Milan. 

Hvis det lyder som noget for dig, så send os en mail på info@milanbrides.com med navn, et vellignende billede af dig selv, en lille tekst og link til dine profiler på de sociale medier. 

Det er kun muligt, at have én ambassadør pr. skole, så tøv ikke med at sende din ansøgning afsted. Vi glæder os til at høre fra dig.

 

 

 

 

 

VANVITTIGT SALE

Fra mandag d. 10/5-21 til og med d.30/6-21  kan du spare 20 - 80 % på alt i butikken. 


Tilbuddet gælder dog ikke 2022 kollektioner, bestillingsvarer samt skræddersyet kjoler. 
Tilbud og andre rabatter kan ikke kombineres. 

 

 

Vi er altid åbne for at modtage udopfordret ansøgninger. 
Tit og ofte står vi i en situation, hvor vi godt kan bruge et par ekstra hænder. Vi er en butik i rivende udvikling og har altid travlt, så send os gerne et par ord om dig selv, hvis du kunne tænke dig, at arbejde hos Milan Bride. 

Vi gemmer din ansøgning i 6 måneder.