Vi får løbende kjoler fra vores 2023 kollektionerne, både indenfor brudekjoler, konfirmationskjoler og gallakjoler.

 

De smukkeste kjoler er nu hængt frem i butikken, klar til at blive vist frem til vores søde kunder.

 

Vil du se alle de nye kjoler, så anbefaler vi at man booker tid til kjoleprøvning. På den måde, er du sikker på, at få set og prøvet de kjoler, du gerne vil. Konfirmationskjoler skal der ikke bookes tid til, der møder i blot op i butikkens åbningstid. 

 

Kollektionerne byder på alt indenfor boheme stil, masser af blonder, elegance og romantik. Alt fra enkel satin, til perler, sten og broderier, alt i alt, smukke eventyrlige kjoler.

 

Vi kan kun sige én ting - Vi er vilde med 2023 kollektionerne.
Både brudekjoler,  konfirmationskjoler og gallakjoler, har noget helt unikt at byde på og vi glæder os til at vise dem frem. Mere end 200 nye kjoler er allerede hængt frem og flere er på vej til butikken. 

 

 

 


 

Vores branche er meget sæsonpræget, og vi kan derfor godt pludseligt stå og mangle hænder i butikken. Det første vi gør i sådan en situation, er selvfølgelig at gå vores uopfordret ansøgninger igennem, for at se om der er et muligt match. 

 

Vi er en butik i rivende udvikling og har altid travlt, så send os gerne et par ord om dig selv, hvis du kunne tænke dig at arbejde hos Milan Bride. 

 

Vi gemmer din ansøgning i 6 måneder