Køb konfirmationstøj online - Klik her for at komme til webshoppen

 

 

Konfirmationen er en vigtig tid i livet. Det er den tid, hvor man som barn, træder ind i de voksnes rækker. 

Milan byder velkommen i smukke lokaler og til et stort udvalg af konfirmationskjoler eller buksedragter, som også er blevet meget moderne indenfor konfirmationstøjet.
Blonder, romantik, streetstyle, boheme eller vintage - Vi har det hele. 

 

Er du på udkig efter din konfirmationskjole, så anbefaler vi dig, at bestille tid til en kjoleprøvning. Ved at bestille tid, afsætter en ekspedient 45 min. til at hjælpe dig. På den måde, er du sikret, at få prøvet alle de konfirmationskjoler, du gerne vil. Vi har mange kjoler, så det er uden tvivl bedst, med planlægning, for at komme det hele igennem. Ikke alle vores kjoler er vist her på siden, så det er vores helt klare anbefaling, at komme forbi butikken. 

 

Klik her for at booke tid til kjoleprøvning

 

 

 

 

 

 

 

Vi forhandler vores egen kollektion, Milan, som er et mix af alt det nyeste, men med detaljer, der er kræset for og af en kvalitet, der ikke er gået på kompromis med. Vil vil derfor helt klart anbefale, at det er en kollektion, som I tager et ekstra kig på. 
Derudover forhandler vi også to af de største danske mærker, som Real Silk og White and More. Også deres kollektioner er værd at kigge på og der er meget at byde på fra alle mærker. 

 

 

Tøjet kan styles med alverdens tilbehør, som f.eks. en frisk læderjakke eller en cowboyjakke, som vil give hele outfittet et lidt mere råt look. En blondejakke eller en sød top udover kjolen, giver et sødt og feminint look. Vi har accessories som hårspænder, en sød hårbøjle med sten og glitter, en fin taske, de fineste hvide sko, strømper med flæser eller blonde eller noget helt andet, som bare sætter et ekstra personligt præg på stilen.  
Med accessories, kan man sætte sit helt eget præg på tøjet. Nogle ønsker måske at mixe den hvide farve med lidt flere farver, for at sætte lidt kulør på det hele. Nogle ønsker den helt rene, fine, hvide stil. Der er masser af muligheder, og vi hjælper gerne med at finde det helt rigtige tilbehør til dig.