Milan ligger under Restaurant Flammen på en lille sidevej til gågaden. Udefra ser butikken måske ikke ud af meget, men man kan så småt skimte kjolerne, alt lyset og det fine hvide, meget rene udtryk igennem kældervinduerne. Trappepartiet begynder så så småt at give en fornemmelse i maven.
Når du træder ned i butikken hos Milan, starter eventyret for alvor. 
Drømmene begynder så småt at blive til virkelighed. Kjolerne hænger overalt, blonde efter blonde, romantik efter romantik. Vægge op og vægge ned, hænger de smukke stoffer formet til de fineste kjoler, der danner rammer for hele butikken.

 

 

 

 

 

 

 

Når du bevæger dig rundt i de store lyse lokaler, vil du lidt efter lidt, opdage de små hjørner rundt omkring, hvor små detaljer gemmer sig. I det ene hjørne, står blandt andet en smuk, stor og overdådig brudekjole. Håndsyet med broderi over alt, det fineste glimmer og detaljer, som tager evigheder at lave. Et andet sted i butikken, er fyldt med smykker og accessories, og et tredje hjørne står de smukkeste brudesko, endda nogle fyldt med det fineste glimmer, der glimter i lyset. 

 

 

 

 

 

 

Ikke kun kjolerne er fyldt med perler, palietter og glimmer. 
I en verden af accessories, er der glitter og smukke krystaller alle steder. På skoene, taskerne eller på det smukkeste diadem, eller måske de smukkeste lange øreringe. Måske er du til de små enkle øreringe, der lige giver prikken over i'et til den fine, stilrene kjole. Måske det må ose langt væk af glimmer og glamour til den store prinsessekjole, hvad end det er gallafest eller bryllup. Vi har accessories overalt i butikken, og der er helt sikkert også noget, der falder i din smag. 

 

 

 

 

 

Butikken er opdelt i 3 store afdelinger, brudekjoler, konfirmationskjoler og gallakjoler. I hver afdeling er der seperate store prøverum, og ved tidsbestilling til kjoleprøvning, har du hele afdelingen for dig selv. Der er god plads til at se kjolen på, store spejle og masser af lys. 
Hver afdeling byder på fortryllende oplevelser, smukke omgivelser og masser af romantik. 
Der er enten sofa eller stole til dine gæster, så de får rig mulighed for at sætte sig godt til rette, mens du leder efter kjolen. 

 

 

 

 

 

 

 

Gallaafdelingen tilbyder masser af perler, palietter, glimmer og glitter. 
Her er kjoler til alle festlige lejligheder. Skal jeres bryllup være det helt store, med lange kjoler og den helt store fest, er her masser af kjoler at vælge imellem til gæsterne. Er du på udkig efter brudepigekjoler, er gallaafdelingen også et godt bud. Eller leder du efter en kjole, som brudens mor, vil her også være et godt udvalg. Eller måske en gallakjole til gallafesten på gymnasiet. 

 

 

 

 

 

 

 

I en verden af drømmekjoler, har vi gjort meget ud af vores prøverum, hvor der er masser af lys og plads, til at se kjolerne på fra alle vinkler. Der er plads til at bevæge sig, plads til at svinge rundt og se om kjolen er lige så smuk bagfra, som forfra. 
Vores prøverum er ikke små og indeklemte rum, men rent faktisk rum, hvor der er plads til bevægelse. Vi hjælper dig i kjolen, så vi har derfor prioriteret, at der er god plads til alle. 

 

 

 

Vi glæder os til at byde dig indenfor i vores univers af romantik og smukke kjoler.